Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın boğmak

Rüyada kadın boğmak

Rüyada kadın boğmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın boğmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada bir kadını boğmak ailevi sorunlar yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın boğmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek boğduğunu görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanı boğmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulur.

Rüyada başkasını boğmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kediyi suda boğmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğu boğmak parasına da para ekleyeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini iple boğmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments