Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah köpek boğmak

Rüyada siyah köpek boğmak

Rüyada siyah köpek boğmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah köpek boğmak gördüyseniz:

  • Aranızdan birisi sadık olmayabilir ya da dürüst davranmıyor olabilir, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Rüyada siyah köpek boğmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine inanılır.

Rüyada köpeği boğduğunu görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeği boğmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çok güzel günler görüleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada köpek boğduğunu görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, büyük zararlar getireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada köpek boğmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, hayatının daha kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği boğmak borcunun çok olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını boğmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğduğunu görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments