Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın boğduğunu görmek

Rüyada yılanın boğduğunu görmek

Rüyada yılanın boğduğunu görmek sabırla hayatına devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın boğduğunu gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Rüyada yılan boğmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada yılanı suda boğmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, emellere ulaşılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada yılanı boğmak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın boğduğunu görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada yılan boğduğunu görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada suda birini boğmak hayır işleri ile uğraşılacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda insan boğmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kardeşini boğmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments