Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı boğmak

Rüyada ayı boğmak

Rüyada ayı boğmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayı boğmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya iletişim sorunları sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ayı boğmak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, tazeleneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü boğmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada aslan boğmak işiyle nam salacağına, yeni bir çevre edinileceğine, başarılarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada suda birini boğmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birini iple boğmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, huzur içinde yaşayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada bebeği boğmak yorucu geçen bir döneme girileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına tabir olunur.

Rüyada kadın boğmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işaret eder.

Rüyada cin boğmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments