Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğazını kesmek

Rüyada birini boğazını kesmek

Rüyada birini boğazını kesmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada birini boğazını kesmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada kızının boğazını kesmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin boğazını kesmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, neşeli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada babasının boğazını kesmek sıkıntıya düşüreceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendi şansını kendi yaratacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments