Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının boğazını kesmek

Rüyada kızının boğazını kesmek

Rüyada kızının boğazını kesmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, dertlerin sonlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hem de para kaybettireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kızının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Rüyada kızının boğazını kesmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada kızın boğazını kesmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada adamın boğazını kesmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işarettir.

Rüyada insan boğazı kesmek kişinin hayat sevincinin artacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek boğazı kesmek eksiklerinin farkına varacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada annesinin boğazını kesmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işlerin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments