Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin boğazını kesmek

Rüyada eşinin boğazını kesmek

Rüyada eşinin boğazını kesmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız.

Rüyada eşinin boğazını kesmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz kesmek çocuklar gibi şen olacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, parasının azalacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, gönlünün rahata ereceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi boğazını kesmek başarı ve zafer kazanacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments