Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının boğazını kesmek

Rüyada babasının boğazını kesmek

Rüyada babasının boğazını kesmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlık içinde yaşanacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Rüyada babasının boğazını kesmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kadın boğazı kesmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına yorulur.

Rüyada başkasının boğazını kesmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına işarettir.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments