Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini baştan çıkarmak

Rüyada birini baştan çıkarmak

Rüyada birini baştan çıkarmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet eder.

Rüyada birini baştan çıkarmak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada birini baştan çıkarmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada baştan çıkarmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada baştan aşağı su dökmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada baştan vurulmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baştan silahla vurulmak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yüksek bir makamı olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada baştan öpmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine işarettir.

Rüyada baştan ameliyat olmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine inanılır.

Rüyada baştan yaralanmak bolluk ve bereket göreceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments