Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan silahla vurulmak

Rüyada baştan silahla vurulmak

Rüyada baştan silahla vurulmak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, başarılı olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baştan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Rüyada baştan silahla vurulmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret eder.

Rüyada baştan vurulmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birini baştan çıkarmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada baştan çıkarmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada baştan aşağı su dökmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada baştan öpülmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada baştan ameliyat olmak hediyeler ve elbiseler alınacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada baştan yaralanmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments