Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan ameliyat olmak

Rüyada baştan ameliyat olmak

Rüyada baştan ameliyat olmak mubah olmayan yollara sapacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, zorlukların artacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada baştan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Rüyada baştan ameliyat olmak kısa süre içinde engelleneceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada baştan öpülmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birini baştan çıkarmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baştan aşağı su dökmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalet eder.

Rüyada baştan yaralanmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalettir.

Rüyada baştan silahla vurulmak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada baştan öpmek zorlukların aşılacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments