Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan çıkarmak

Rüyada baştan çıkarmak

Rüyada baştan çıkarmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada baştan çıkarmak gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Rüyada birini baştan çıkarmak yeni bir eve taşınacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada baştan çıkarmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet eder.

Rüyada baştan öpülmek kısmetli bir kişi olunacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baştan yaralanmak geçim sıkıntısına düşeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada baştan öpmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada baştan aşağı su dökmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada baştan ameliyat olmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada baştan vurulmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments