Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan vurulmak

Rüyada baştan vurulmak

Rüyada baştan vurulmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, önemli kararlar alınacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine tabir olunur.

Rüyada baştan vurulmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Rüyada baştan silahla vurulmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada baştan vurulmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada baştan aşağı su dökmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada baştan yaralanmak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Rüyada birini baştan çıkarmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Rüyada baştan öpmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada baştan öpülmek ayrılık yaşanacağına, eskisinden de iyi olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments