Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan öpmek

Rüyada baştan öpmek

Rüyada baştan öpmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, moralinin bozulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada baştan öpmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmelisiniz.

Rüyada baştan öpmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işaret eder.

Rüyada birini baştan çıkarmak patron koltuğunda oturacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına delalettir.

Rüyada baştan yaralanmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baştan vurulmak yeni kararlar alınacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işarettir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada baştan öpülmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine alamet eder.

Rüyada baştan silahla vurulmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada baştan çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayatının da zorlaşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments