Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan yaralanmak

Rüyada baştan yaralanmak

Rüyada baştan yaralanmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baştan yaralanmak gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Rüyada baştan yaralanmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kalp kıracağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada birini baştan çıkarmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada baştan vurulmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada baştan aşağı su dökmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada baştan çıkarmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, zahmet veren işlerin artacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada baştan silahla vurulmak rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada baştan öpülmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments