Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kapalı olduğunu görmek

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada eşini başı kapalı görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başı kapalı birini görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başı kapalı erkek görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada başı kapalı kadın görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, onlarla ayrı düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek mevki kaybına uğrayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başı kapalı olmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments