Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kapalı olmak

Rüyada başı kapalı olmak

Rüyada başı kapalı olmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı kapalı olmak gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada birini başı kapalı görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada başı kapalı olmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulur.

Rüyada başı kapalı kadın görmek galibiyet kazanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına inanılır.

Rüyada başı kapalı birini görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına inanılır.

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments