Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini başı kapalı görmek

Rüyada kendini başı kapalı görmek

Rüyada kendini başı kapalı görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini başı kapalı gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini başı kapalı görmek gam ve keder çekmeyeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı kapalı erkek görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada birini başı kapalı görmek kişinin gönlünü alacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, amacına nail olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada başı kapalı olmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, rütbe alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments