Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı kapalı birini görmek

Rüyada başı kapalı birini görmek

Rüyada başı kapalı birini görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, şansın önünün kesileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, zor bir işe girileceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada başı kapalı birini gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada başı kapalı birini görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını başı kapalı görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşini başı kapalı görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadın görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini başı kapalı görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada başı kapalı olmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments