Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini balkondan aşağı atmak

Rüyada birini balkondan aşağı atmak

Rüyada birini balkondan aşağı atmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yeniden can bulacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada balkondan aşağı düşmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı bakmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı inmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak helal olmayana göz dikmeyeceğine, ev sahibi olunacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments