Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan aşağı düşmek

Rüyada balkondan aşağı düşmek

Rüyada balkondan aşağı düşmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, koyu sohbetler edeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağı inmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı bakmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iyilik görüleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yeni işlerin geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments