Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan aşağıya düşmek

Rüyada balkondan aşağıya düşmek

Rüyada balkondan aşağıya düşmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, hayırlı kararlar alacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı bakmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sözünde duracağına delalettir.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine inanılır.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak daha rahat bir hayatı olacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı inmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments