Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kazancını çoğaltacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, tövbelerin kabul olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada balkondan aşağı düşmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan aşağıya bakmak mevki kazanacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, karlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini balkondan aşağı atmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, haneden birinin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada balkondan aşağıya düşmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı bakmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı inmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments