Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan aşağı inmek

Rüyada balkondan aşağı inmek

Rüyada balkondan aşağı inmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada balkondan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Rüyada balkondan aşağı inmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek çok büyük zararlara uğrayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayırdan aşağı inmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağıya inmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments