Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini askere giderken görmek

Rüyada birini askere giderken görmek

Rüyada birini askere giderken görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, çekilen acıların unutulacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini askere giderken gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu edeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet eder.

Rüyada kocasını askere giderken görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada kendini askere giderken görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza alamet eder.

Rüyada askere giderken görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eşini askere giderken görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Rüyada birini askere giderken görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments