Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını askere giderken görmek

Rüyada yakınını askere giderken görmek

Rüyada yakınını askere giderken görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını askere giderken gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Rüyada yakınını askere giderken görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını hacca giderken görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını askere giderken görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek ele geçecek haram mal ve paraya, hayallerine kavuşacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kocasını askere giderken görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kızı askere giderken görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hastalıkların biteceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Rüyada eşini askere giderken görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada askere giderken görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments