Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, şansının artacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi askere giderken gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya haberleri hızla değerlendirip işe koyulmak yerine, doğruluklarını veya detaylarını öğrendikten sonra harekete geçebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek en yukarılara çıkacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını askere giderken görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Rüyada askere giderken görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hem hayatının kurtulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birini askere giderken görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını askere giderken görmek zaferler kazanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments