Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yağ sürmek

Rüyada birine yağ sürmek

Rüyada birine yağ sürmek kişinin her işi severek yapacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine yağ sürmek gördüyseniz:

  • Öfkeyle çözülemeyecek şeyler olumlu adımlar atılarak veya yavaş hareket edilerek çözülebilir.

Rüyada hamura yağ sürmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına delalet eder.

Rüyada yağ sürmek akıl vereceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine inanılır.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada vücuda yağ sürmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıya yağ sürmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments