Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek gördüyseniz:

  • Aşk veya ilişki dünyanızda kısır döngüler dikkat çekiyor.

Rüyada ekmek üzerine yağ sürmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalettir.

Rüyada ekmeğin üzerine yağ sürmek sıkıntı yükleneceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağ sürmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıya yağ sürmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments