Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya yağ sürmek

Rüyada kapıya yağ sürmek

Rüyada kapıya yağ sürmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kapıya yağ sürmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan çok farklı konuda şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kapıya yağ sürmek sıkıntılarından kurtulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işarettir.

Rüyada hamura yağ sürmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kızarmış ekmeğe yağ sürmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yüze yağ sürmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğine yağ sürmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada saçına yağ sürmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalettir.

Rüyada vücuda yağ sürmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments