Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kertenkele görmek

Rüyada mavi kertenkele görmek

Rüyada mavi kertenkele görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, keyfin kaçacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kertenkele gördüyseniz:

  • Evinizi geliştirmenize yardım edecek projelere veya aileniz ya da arkadaşlarınızla enerji harcayabileceğiniz aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada mavi kertenkele görmek verimin her geçen gün artacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele yakalamak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Rüyada üstünde kertenkele görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kertenkele görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kertenkelesi görmek terfi alacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evde kertenkele görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments