Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine şiş batırmak

Rüyada birine şiş batırmak

Rüyada birine şiş batırmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine şiş batırmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada birine şiş batırmak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şiş batırmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, şansın kapanacağına işaret eder.

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına işaret eder.

Rüyada batıya doğru namaz kılmak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine inanılır.

Rüyada göze iğne batırmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, rahatının yerinde olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbine iğne batırmak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments