Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbine iğne batırmak

Rüyada kalbine iğne batırmak

Rüyada kalbine iğne batırmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük paralar kazanılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Rüyada kalbine iğne batırmak gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Rüyada kalbine iğne batırmak şöhret ve itibar kazanacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada birine iğne batırdığını görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işarettir.

Rüyada sırta iğne batırmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasına iğne batırmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa iğne batırmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuduna iğne batırmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada toplu iğne batırmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine iğne batırmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, anne babaya müjde verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments