Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada güneş batışını izlemek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş batışını görmek bir ömür olacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşin batışını seyretmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada güneşin batışını izlemek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada güneşin batışı görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments