Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göze iğne batırmak

Rüyada göze iğne batırmak

Rüyada göze iğne batırmak rahat yüzü göreceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze iğne batırmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Rüyada göze iğne batırmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağa iğne batırmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada göğsüne iğne batırmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine iğne batırdığını görmek asla yüksünmeyeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğneyi batırmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, stresli bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada kalbine iğne batırmak sorunlarını aşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birine iğne batırmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, imkanlarının artacağına alamet eder.

Rüyada koluna iğne batırmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments