Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batıya doğru namaz kılmak

Rüyada batıya doğru namaz kılmak

Rüyada batıya doğru namaz kılmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada batıya doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada batıya doğru namaz kılmak hileli bir işle karşılaşılacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, işlerinin gerileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, saygınlığa delalettir.

Rüyada yanlış yöne doğru namaz kılmak amacına ulaşacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada yanlış kıbleye doğru namaz kılmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye doğru namaz kılmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada denize doğru namaz kılmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments