Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş batırmak

Rüyada şiş batırmak

Rüyada şiş batırmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiş batırmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada şiş batırmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada birine şiş batırmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada parmağa iğne batırmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada koluna iğne batırmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gün batımı izlemek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada eline iğne batırmak itibarda meydana gelecek değişikliğe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya batıp çıktığını görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments