Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine işarettir.

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Rüyada güneşin batışını seyretmek parasının pul, malının da hiç olacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına inanılır.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin batışını görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, zenginliğe, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada güneş batışını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kafasına göre birini bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments