Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin batıp çıktığını görmek

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, işlerinin istediği gibi olacağına delalettir.

Rüyada geminin batıp çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada gemiyi batırmak başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamura batıp çıktığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada suya batıp çıktığını görmek rızkın çoğalacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada denize batıp çıktığını görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuda iğne batırmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına yorulur.

Rüyada çamura batıp çıkmak gönlünce harcama yapmasına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret eder.

Rüyada kalem batırmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments