Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sigara paketi vermek

Rüyada birine sigara paketi vermek

Rüyada birine sigara paketi vermek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada birine sigara paketi vermek gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Rüyada sigara paketi satın almak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada paket sigara görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işaret eder.

Rüyada iki paket sigara görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada sigara paketi vermek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara paketini atmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye alamet etmektedir.

Rüyada paket sigara almak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet eder.

Rüyada paketle sigara görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments