Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara paketi vermek

Rüyada sigara paketi vermek

Rüyada sigara paketi vermek çok sevinip işinin başına geçeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, rızkın çoğalacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara paketi vermek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Rüyada sigara paketi bulmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada paket sigara görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine inanılır.

Rüyada sigara paketi saklamak zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işarettir.

Rüyada sigara paketi taşımak hayal kırıklığına uğratılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara paketi toplamak hüsrana uğrayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalettir.

Rüyada bir paket sigara görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada sigara paketi görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments