Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paket sigara görmek

Rüyada paket sigara görmek

Rüyada paket sigara görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada paket sigara gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada iki paket sigara görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine inanılır.

Rüyada paket sigara almak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada boş sigara paketi görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, örnek insan olacağına rivayet eder.

Rüyada sigara paketi satın almak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına inanılır.

Rüyada sigara paketi bulmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketi vermek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sigara paketi saklamak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments