Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki paket sigara görmek

Rüyada iki paket sigara görmek

Rüyada iki paket sigara görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada iki paket sigara gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Rüyada boş sigara paketi görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, günahkâr olacağına tabir olunur.

Rüyada sigara paketi vermek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir paket sigara görmek başının ağrıyacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada sigara paketi görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada paketle sigara görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada paket sigara almak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketini atmak her anlamda güçleneceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden sigara paketi almak rahat edeceği bir döneme gireceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments