Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paketle sigara görmek

Rüyada paketle sigara görmek

Rüyada paketle sigara görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kimseye borçlanmayacağına, insan sevindireceğine delalet eder.

Rüyada paketle sigara gördüyseniz:

  • Evde ya da yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada sigara paketi saklamak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sigara paketi bulmak zorlukların günden güne artacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi taşımak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paket sigara almak hayallerine kavuşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada bir paket sigara görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada paket sigara görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada paket paket sigara görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments