Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara paketi satın almak

Rüyada sigara paketi satın almak

Rüyada sigara paketi satın almak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kazancının azalacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kötü sözler duylacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi satın almak gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Rüyada sigara paketi satın almak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada sigara paketini atmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet eder.

Rüyada dolu sigara paketi görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada paketle sigara görmek elde edilecek menfaatlere, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına delalettir.

Rüyada iki paket sigara görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, arzularının yerine geleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada paket paket sigara görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments