Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara paketini atmak

Rüyada sigara paketini atmak

Rüyada sigara paketini atmak sorunlarından arınacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, hedeflerine kavuşacağına, yolunda gideceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine yorulur.

Rüyada sigara paketini atmak gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sigara paketini atmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada paket paket sigara görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kısmetinin hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki paket sigara görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bir paket sigara görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hem de sevdiklerinin olacağına alamet eder.

Rüyada paketle sigara görmek tebrik edileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sigara paketi vermek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada birine sigara paketi vermek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, üzgün ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments