Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paket sigara almak

Rüyada paket sigara almak

Rüyada paket sigara almak ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına inanılır.

Rüyada paket sigara almak gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada paket sigara görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sigara paketi satın almak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada paket sigara almak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada bir paket sigara görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş sigara paketi görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada sigara paketi vermek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolu sigara paketi görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalettir.

Rüyada birine sigara paketi vermek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ters giden olayların düzeleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments