Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine selam vermemek

Rüyada birine selam vermemek

Rüyada birine selam vermemek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada birine selam vermemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Rüyada mezara selam vermek bir araya geleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, iş öğreneceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet eder.

Rüyada asker selamı vermek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle selamlaşmak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına selam vermek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet eder.

Rüyada salavatla selamlaşmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Rüyada düşmanla selamlaşmak birikmiş parasının olacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle selamlaşmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments