Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına selam vermek

Rüyada arkadaşına selam vermek

Rüyada arkadaşına selam vermek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına selam vermek gördüyseniz:

  • Doğrulara ulaşabilmek, gerçekleri öğrenebilmek için çok hassas çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Rüyada arkadaşa selam vermek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşla selamlaşmak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşına selam vermek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kalabalığa selam vermek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet eder.

Rüyada salatü selam getirmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulur.

Rüyada selam vermemek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments