Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle selamlaşmak

Rüyada sevdiğinle selamlaşmak

Rüyada sevdiğinle selamlaşmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Yeni her şeyi merak ediyorsunuz.

Rüyada sevdiğinle selamlaşmak rahat şekilde geçineceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin selamını almak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, işlerine yeni işler katacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kabristana selam vermek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada herkese selam vermek geçmişi unutup geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine selam vermek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye selam vermek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments